Future Nature Sound - Muzički studio

O nama

FNS Studio

Danas deluje da je muzički studio smešten na uglu skoro svake ulice, ali ono što im često nedostaje jeste iskustvo i stručnost koje je važno za studijski rad i neophodno ukoliko želite da ostvarite najbolje moguće rezultate.

Muzički studio Future Nature Sound nastajao je godinama, kroz ideju i vredan rad na muzičkom i životnom planu nekolicine profesionalaca na čelu sa jednim čovekom koji je svoju ljubav podario muzici i umetnosti. FNS studio je formiran kao još jedan stepenik i segment u muzičkoj karijeri njegovog osnivača Dušana Ivaniševića, profesionalnog muzičara, profesora bubnjeva i organizatora raznih muzičkih festivala u zemlji i inostranstvu. Osnivanjem studija se realizuje davnašnja želja, a sadašnja potreba profesionalnih muzičara za velikim studijskim prostorom u čijem je sastavu jedan celokupni muzičko-edukativni centar.

Godinama je u ovom delu Evrope bilo teško snimiti sve vokalno-instrumentalne forme koje su zahtevale istovremeno izvođenje muzike svih članova orkestra ili benda. Naš savremeni studio prostire se na 200 kvadratnih metara. Tokom procesa izgradnje, ugradili smo izvrsnu akustičnu izolaciju u objekat i projektovali smo idealne akustične prostorije, ali smo se sa druge strane trudili da osiguramo prijatan ambijent i atmosferu. Akustika je odlično izbalansirana i pruža savršene uslove tokom izrade vaših projekata kao što su snimci Jazz, Pop-Rock, Blues, Country, klasične muzike ili horova. Veličinom prostora u potpunosti smo omugućili uslove za istovremeno snimanje čitavog orkestra, benda ili hora.

Future Nature Sound muzički studio pruža sledeće usluge

Dusan Ivanisevic

Dušan IvaniševićVlasnik

Rođen je 1969. godine u Pančevu. Osnovnu i srednju muzičku školu Stanković u Beogradu zavrsio je 1989. godine. Magistrirao na Džez akademiji u Gracu 1997. godine. Nastupa sa poznatim evropskim džez muzicarima sa kojima objavljuje i nekoliko CD-ova. Kao profesor radio je na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, a poslednjih 15 godina na džez odseku muzičke škole Stanković koju je i sam pohađao. Aktivan je kao studijski, klupski i koncertni muzičar u ovom delu Evrope sa 100 nastupa godišnje. Od 1998. – 2013. godine organizuje kao umetnički direktor, doskora najeminentniji džez festival u Srbiji i regionu – Pančevački džez festival. Sarađuje kao eksterni član u organizaciji raznih festivala u regionu.
Idejni je tvorac Future Nature Sound studija.

Vladimir Angelovski

Vladimir AngelovskiInžinjer zvuka

Obrazovanje:

  • Gimnazija Uros Predic, Pancevo, 1996.
  • SAE Institute – New York, USA, 2001.

Radno iskustvo:

  • sound engineer, B.B. Kings Blues Club, New York, USA
  • sound engineer, Irving Plaza, New York, USA
  • sound engineer, Studio Berar, Novi Sad
  • sound engineer, ProTone Audio, Pancevo
  • sound engineer, freelance.

Zakazivanje termina

Iskustvo, znanje, najsavremenija oprema, najoptimalniji uslovi - prirodan recept za uspeh vaše kreativnosti!

Zakaži termin